U8 - 2014 syntyneet

Kaudella 2021-2022 JyKi tarjoaa nuorille kiekkoilijan aluille toimintaa kahdessa eri ryhmässä: Leijona-kiekkokoulu ja U8-juniorit.
U8 ikäluokka on suunnattu lapsille, jotka jo ainakin osittain hallitsevat luistelun ja mailankäsittelyn perusteet.
Mikäli lapsi ei ole harrastanut jääkiekkoa luistimilla, hän voi aloittaa harrastamisen Kiekkokoulun ryhmässä. Tarkemmat tiedot kiekkokoulusta löydät ylävalikon takaa. Kiekkokoulussa riittävät varusteiksi luistimet, kypärä ja maila.

U8-joukkue koostuu pääasiassa 2014 ja sen jälkeen syntyneistä lapsista. Mukaan voivat tulla myös 2013 syntyneet. Joukkue harjoittelee 5.9. alkaen sunnuntaisin kello 8:50-9:50 Tikkakosken jäähallissa, ja lisäksi tekojääkauden ajan torstaisin kello 18:00-19:00 Palokan tekojäällä.


Harjoitusten ohella U8-joukkue osallistuu Jyväskylässä järjestettävään Hippoliigaan. Hippoliigassa pelitapahtumia kertyy kauden aikana kymmenkunta. U8-joukkueessakin tärkeintä on edelleen hauskanpito ja toimintaa viedään eteenpäin positiivisella asenteella kaikki toisiaan kannustaen.

U8-joukkueen vuosikustannus on 300€/pelaaja (160€ syys- ja 140€ kevätkausi). Mikäli lapsi tulee mukaan kesken kauden, hinnoittelu määritellään tapauskohtaisesti.
Kausimaksu sisältää harjoittelun koulutettujen valmentajien johdolla, pelisukat, harjoituspaidan ja vakuutuksen (ns. pelipassin).

Lisätietoja toiminnasta antaa U8 ikäluokan vastuuohjaaja ja kiekkokoulun rehtori Aate Rytteri, puh. 045 2524105.

Palokan vuoroa koskevat tiedotteet löydät seuran etusivun Info valinnan alta.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan, pääset ilmoittautumaan tästä.

Varustepaketti harrastusta aloittaville

JyKi:n U8-ikäluokka ja Hockey Base tarjoavat kaudelle 2021–2022 uusille mukaan tuleville harrastajille mahdollisuuden hankkia varustepaketti edulliseen hintaan. Tämä ns. Eka Vaihto paketti pitää sisällään hartiasuojat, kyynärpääsuojat, housut sekä polvisuojat. Paketin hinta on 89€ ja ala- ja kaulasuojan kanssa 119€. Paketti on saatavissa Hockey Basen Seppälän myymälästä.