Pelipassit ja pelaajan vakuutusturva

Jyvässeudun Kiekko ry:n pelaajalla tulee olla sekä pelipassi että kilpailutoiminnan kattava vakuutus.

Kilpailusäännöt 3.1. Pelaajien ja toimihenkilöiden pelipassit ja rekisteröinnit

Liiton ja sen jäsenseuran järjestämässä toiminnassa mukana olevilla pelaajilla ja joukkueen toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva pelipassi tai liiton määrittelemä rekisteröinti tehtynä. Pelaajan pelipassi tai rekisteröinti on voimassa, kun sitä koskeva maksu on oikein maksettu (tili ja viitenumero) ja tieto maksetusta pelipassista tai rekisteröinnistä on kirjautunut liiton sähköiseen edustusoikeusjärjestelmään.
Niillä toimihenkilöillä, jotka ottelutapahtumassa toimivat joukkueen pelaaja-aitiossa (valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, lääkärit yms.) sekä joukkueen kokoonpanoluettelon allekirjoittavalla henkilöllä on oltava voimassa oleva SJL:n toimihenkilöpelipassi tai liiton määrittelemä rekisteröinti tehtynä.

Kilpailusäännöt 3.2. Vakuutus

Mestiksessä, Suomi-sarjassa sekä naisten, nuorten- ja juniorien sarjoissa pelaajalla pitää olla voimassa oleva kilpaurheilun kattava vakuutus (joko liiton neuvottelema jääkiekkoilijan vakuutus tai muu toiminnan kattava vakuutusturva). Liitto edellyttää, että kaikki pelaajat kaikissa sarjoissa vastaavat omasta jääkiekon pelaamisen kattavasta vakuutusturvastaan.

Jyvässeudun Kiekko ry ei vastaa vakuuttamattomalle pelaajalle tapahtuneesta vahingosta.