Leijona-Kiekkokoulu ja Keskimaa-luistelukoulu Tikkakosken jäähallilla ja Palokan tekojäällä
Jyvässeudun Kiekko ryJulkaistu: 15.11.2021 08.00

Leijona-Kiekkokoulu ja Keskimaa-luistelukoulu Tikkakosken jäähallilla ja Palokan tekojäällä

Luistelukouluun ja Kiekkokouluun voit tulla mukaan myös kesken kauden.

JyKi:n luistelukoulu on tuttu toimintamuoto aikaisemmilta kausilta. Se on suunnattu luistelun alkeita opetteleville ja hiljattain luistelemaan oppineille lapsille. Tärkeintä toiminnassa on hauskuus, ja luistelun perustaitoja opetellaan hymyssä suin, pelien ja leikkien kautta!
Tarvittavat varusteet ovat kypärä ja tietenkin luistimet. Pienimmillä lapsilla oma tuttu aikuinen voi olla tarvittaessa mukana jäällä.
Luistelukoulun vuoro on Tikkakosken jäähallilla sunnuntaisin klo 9:50 - 10:50 ja Palokan tekojäällä sunnuntaisin 15:00 - 16:00.

Leijona-kiekkokouluun voit tulla vaivattomasti mukaan etkä tarvitse alkuun päästäksesi kuin luistimet, kypärän ja mailan. Leijona-kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla. Toiminnassa tärkeintä on hauskuus ja jääkiekon alkeita opetellaan yhdessä pelien ja leikkien kautta. Tervetulleita ovat kaikki vuonna 2013 ja sitä myöhemmin syntyneet. Kaikilla osallistujilla on mahdollisuus kokeilla myös maalivahtina oloa seuran varusteilla.
Kiekkokoulun vuoro on Tikkakosken jäähallilla sunnuntaisin klo 9:50 - 10:50 ja Palokan tekojäällä sunnuntaisin 15:00 - 16:00.

Kumpikin vuoro on samanaikaisesti, toinen toisessa ja toinen toisessa päässä kaukaloa.

Lue lisää toimintovalinnasta Luistelu- ja Kiekkokoulu