U8-juniorit (2013 -->)

Kiekkokoulu 2019-2020

Uusi kausi tekee taas tuloaan. Jos lapsenne on  kiinnostunut jatkamaan jääkiekkon parissa niin kiekkokoulun toiminta alkaa su 8.9 klo 9.40-10.50 Tikkakosken jäähallilla.

Luistelu-ja luistelukiekkoulu jatkuu samalla tavalla kuin viime vuonna Palokan tekojäällä sunnuntaisin.

Toimintaan voi ilmoittautua täältä https://www.jyvasseudunkiekko.fi/joukkueet/ilmoittautuminen_joukkueisiin/

Mikäli kysyttävää ottakaa yhteyttä.

Ystävällisin terveisin

Kosti Koljonen

040 529 2942

Kiekkokoululaiset jotka osallistuvat Hippoliigaan lisäkustannus 50e/pelaaja. (pelipaita seuralta lainaan)

Lisäksi jokaisella on mahdollisuus kokeilla maalissa olemista seuran varusteilla..

Lisätietoja voi kysyä Kosti Koljoselta 040 529 2942 tai Kiekkokoulun rehtori Jyrki Seivolta +358 50 4148370.

 

Kiekkokoulun Eka-vaihto 2019-2020

 

Kiekkokoulun Eka-vaihdon kausi alkaa syyskuun alussa Jykin käyttämissä jäähalleissa ja mukaan pääse myös myöhemmin kauden aikana.

Tällä kaudella on mahdollista hankkia ensimmäiset jääkiekkovarusteet yhteistyökumppanimme Hockey Basen kautta hintaan 99e. Varustepaketti pitää sisällään kaikki muut varusteet paitsi luistimet, kypärän ja mailan. Varusteet ovat jaossa ensimmäisen tapahtuman yhteydessä. Tästä vielä tarkemmin hyvissä ajoin ennen ensimmäistä tapahtumaa.

Syyskaudella (syys-loka) harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa. Talvikaudella (marras-maliskuu) on mahdollisuus harjoitella 2 kertaa viikossa. Harjoittelupaikkona ovat Tikkakosken ja Killerin jäähallit sekä Palokan tekojää.

Pelaamista harjoitellaan tutuissa lähihalleissa Jyp junioreiden järjestämässä Hippoliigassa.

Mahdollisuuksien mukaan osallistumme kauden aikana kahteen turnaukseen(omakustanteinen)

Harjoittelutapahtumia tulee kauden aikana n.50 ja pelitapahtumia n.10 (riippuen hippoliigan pelitavasta) Peleihin osallistuminen ei ole pakollista. Kaudella 2018-2019 kiekkokoulun Eka-vaihto on pääsääntöisesti tarkoitettu 2012 ja myöhemmin syntyneille lapsille.

Kasvatukselliset tavoitteet

Kiekkokoulun tavoitteena on opettaa lapsille jääkiekon perustaitojen lisäksi kasvatuksellisia asioita ja ryhmässä toimimista. Lapset tekevät yhdessä valmentajien kanssa pelisäännöt, joiden mukaan kiekkokoululaiset toimivat. Toiminnan perusteena on opettaa lapsille toisten kunnioittamista, ryhmässä toimimista ja ryhmä-henkeä. Tavoitteena on myös opettaa lapsille omatoimisuutta sekä opettaa heitä pitämään huolta omista tavaroista/varusteista.

Tärkeintä jokaisessa kiekkokoulun tapahtumassa on HAUSKUUS. Kiekkokouluun on kiva tulla ja toimintaa viedään eteenpäin positiivisen palautteen kautta. Kiekkokoululaisia kannustetaan yksilönä ja osana ryhmää. Näin toimimalla näemme jäällä oppimisen iloa ja onnistumisen riemua!

Kiekkokouluun ovat tervetulleita lapset, jotka pystyvät liikkumaan itsenäisesti luistimilla. Toisaalta lapsen tämän hetken luistelutaito ei ole merkitsevää, vaan into lähteä mukaan oppimaan uutta. Harjoitusten sisällä lapset jaetaan kahteen tai kolmeen ryhmään, jotta oppiminen ja opettaminen helpottuvat. Näin jokainen lapsi tulee huomioitua paremmin yksilönä. Jäällä opettelemme kiekkokoilun perusasioita, joita ovat luistelu, kiekonkäsittely, syöttäminen ja laukaisu. Oppiminen tapahtuu huomaamatta pelien ja leikkien varjolla.

Kiekkokoulaisten määrästä riippuen jaamme lapset useampaan tasavahvaan joukkueeseen ja näillä joukkueilla osallistumme Hippoliigaan. Näin kaikille pelaajille saadaan peleissä reilusti peliaikaa ja taataan kehittymisen mahdollisuudet. Pienten kiekkoilijoiden mielestä pelit ovat kuitenkin aina se hauskin juttu!

Ilmoittautuminen Kiekkokouluun ja kustannukset

Ilmoittautua voit ohessa olevasta linkistä http://www.jyvasseudunkiekko.fi/joukkueet/ilmoittautuminen_joukkueisiin/ , laittakaa lisätietokohtaan haluaako lapsenne osallistua myös pelitapahtumiin ja jos haluatte hankkia varustepaketin.

Kausimaksu sisältää harjoittelun koulutettujen valmentajien johdolla, pelisukat, harjoituspaidan ja vakuutuksen. Kausimaksu koko kaudelta 180e/pelaaja.

Kiekkokoululaiset jotka osallistuvat Hippoliigaan lisäkustannus 50e/pelaaja. (pelipaita seuralta lainaan)

Lisäksi jokaisella on mahdollisuus kokeilla maalissa olemista seuran varusteilla..

 

Lisätietoja voi kysyä Kosti Koljoselta 040 529 2942 tai Kiekkokoulun rehtori Jyrki Seivolta +358 50 4148370.