U8-juniorit (2013 -->)

Kiekkokoulu 2020-2021

Toiminta aloitetaan elokuun aikana jäät alkavat syyskuussa. Tarkemmasta aloitus ajankohdasta tiedoitetaan lähempänä.

 

 

Luistelu-ja luistelukiekkoulu jatkuu samalla tavalla kuin viime vuonna Palokan tekojäällä sunnuntaisin.

Toimintaan voi ilmoittautua täältä https://www.jyvasseudunkiekko.fi/joukkueet/ilmoittautuminen_joukkueisiin/

Mikäli kysyttävää ottakaa yhteyttä.

Ystävällisin terveisin

Kosti Koljonen

040 529 2942

Kiekkokoululaiset jotka osallistuvat Hippoliigaan lisäkustannus 80e/pelaaja. (pelipaita seuralta lainaan)

Lisäksi jokaisella on mahdollisuus kokeilla maalissa olemista seuran varusteilla..

Lisätietoja voi kysyä Kosti Koljoselta 040 529 2942 

 

Kiekkokoulun Eka-vaihto 2020-2021

 

Kiekkokoulun Eka-vaihdon kausi alkaa syyskuun alussa Jykin käyttämissä jäähalleissa ja mukaan pääse myös myöhemmin kauden aikana.

Tällä kaudella on mahdollista hankkia ensimmäiset jääkiekkovarusteet yhteistyökumppanimme Hockey Basen kautta hintaan 119e. Varustepaketti pitää sisällään kaikki muut varusteet paitsi luistimet, kypärän ja mailan. Varusteet ovat jaossa ensimmäisen tapahtuman yhteydessä. Tästä vielä tarkemmin hyvissä ajoin ennen ensimmäistä tapahtumaa.

Syyskaudella (syys-loka) harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa. Talvikaudella (marras-maliskuu) on mahdollisuus harjoitella 2 kertaa viikossa. Harjoittelupaikkona ovat Tikkakosken ja Killerin jäähallit sekä Palokan tekojää.

Pelaamista harjoitellaan tutuissa lähihalleissa Jyp junioreiden järjestämässä Hippoliigassa.

Mahdollisuuksien mukaan osallistumme kauden aikana kahteen turnaukseen(omakustanteinen)

Harjoittelutapahtumia tulee kauden aikana n.50 ja pelitapahtumia n.10 (riippuen hippoliigan pelitavasta) Peleihin osallistuminen ei ole pakollista. Kaudella 2020-2020 kiekkokoulun Eka-vaihto on pääsääntöisesti tarkoitettu 2013 ja myöhemmin syntyneille lapsille.

Kasvatukselliset tavoitteet

Kiekkokoulun tavoitteena on opettaa lapsille jääkiekon perustaitojen lisäksi kasvatuksellisia asioita ja ryhmässä toimimista. Lapset tekevät yhdessä valmentajien kanssa pelisäännöt, joiden mukaan kiekkokoululaiset toimivat. Toiminnan perusteena on opettaa lapsille toisten kunnioittamista, ryhmässä toimimista ja ryhmä-henkeä. Tavoitteena on myös opettaa lapsille omatoimisuutta sekä opettaa heitä pitämään huolta omista tavaroista/varusteista.

Tärkeintä jokaisessa kiekkokoulun tapahtumassa on HAUSKUUS. Kiekkokouluun on kiva tulla ja toimintaa viedään eteenpäin positiivisen palautteen kautta. Kiekkokoululaisia kannustetaan yksilönä ja osana ryhmää. Näin toimimalla näemme jäällä oppimisen iloa ja onnistumisen riemua!

Kiekkokouluun ovat tervetulleita lapset, jotka pystyvät liikkumaan itsenäisesti luistimilla. Toisaalta lapsen tämän hetken luistelutaito ei ole merkitsevää, vaan into lähteä mukaan oppimaan uutta. Harjoitusten sisällä lapset jaetaan kahteen tai kolmeen ryhmään, jotta oppiminen ja opettaminen helpottuvat. Näin jokainen lapsi tulee huomioitua paremmin yksilönä. Jäällä opettelemme kiekkokoilun perusasioita, joita ovat luistelu, kiekonkäsittely, syöttäminen ja laukaisu. Oppiminen tapahtuu huomaamatta pelien ja leikkien varjolla.

Kiekkokoulaisten määrästä riippuen jaamme lapset useampaan tasavahvaan joukkueeseen ja näillä joukkueilla osallistumme Hippoliigaan. Näin kaikille pelaajille saadaan peleissä reilusti peliaikaa ja taataan kehittymisen mahdollisuudet. Pienten kiekkoilijoiden mielestä pelit ovat kuitenkin aina se hauskin juttu!

Ilmoittautuminen Kiekkokouluun ja kustannukset

Ilmoittautua voit ohessa olevasta linkistä http://www.jyvasseudunkiekko.fi/joukkueet/ilmoittautuminen_joukkueisiin/ , laittakaa lisätietokohtaan haluaako lapsenne osallistua myös pelitapahtumiin ja jos haluatte hankkia varustepaketin.

Kausimaksu sisältää harjoittelun koulutettujen valmentajien johdolla, pelisukat, harjoituspaidan ja vakuutuksen. Kausimaksu koko kaudelta 200e/pelaaja.

Kiekkokoululaiset jotka osallistuvat Hippoliigaan lisäkustannus 80e/pelaaja. (pelipaita seuralta lainaan)

Lisäksi jokaisella on mahdollisuus kokeilla maalissa olemista seuran varusteilla..

 

Lisätietoja voi kysyä Kosti Koljoselta 040 529 2942