U15-juniorit (2007)

joulukuun tunnelmissa
lokakuussa 2019
E2 leiripäivä 16.12.2017

 

TOIMINNAN ESITTELY

 

TERVETULOA !

1. Harjoitustapahtumat

Kaudella 2021-2022 joukkueessa pelaavat pääasiassa 2007 syntyneet. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Kausi alkaa toukokuussa. Mukaan pääsee myöhemminkin kauden aikana.

Harjoitustapahtuma sisältää alku-/loppuverryttelyn, jääharjoituksen sekä oheisharjoituksen. Oheisissa treenataan monipuolisesti nopeusketteryyttä ja -taitavuutta, koordinaatiota ja vartalonhallintaa, havaintomotoriikkaa sekä lihaskuntoa motivoivalla ja hauskalla tavalla.

Yhden harjoituskerran kokonaiskesto on n. 2,5h. Harjoitukset pidetään pääosin Tikkakosken jäähallissa tai Buugissa. Harjoitustapahtumia on keskimäärin 3-4 krt/vko.

 

2. Pelit

Pelaamme syyskaudella Keskimaan alueen AAA- ja AA-sarjaa kahdella peliryhmällä. Sarja käynnistyy syyskuussa 2021. Kevätkaudelle sarjatasoissa voi tulla muutoksia. Lisäksi järjestämme pelitällejä sekä osallistumme turnauksiin.

 

3. Kasvatukselliset tavoitteet

Joukkueen toiminnan perusteena on opettaa nuorille toisten kunnioittamista, joukkueena toimimista sovittujen sääntöjen mukaan sekä edistää joukkuehenkeä. Tärkeitä arvoja ovat reilu peli ja hyvä käytös, tasa-arvoisuus ja oman parhaan yrittäminen. Tavoitteena on tuottaa oppimisen ja kehittymisen kokemuksia samalla kun opitaan pelaamaan ja harjoittelemaan hienoa peliä. Pelaajat huolehtivat itse varusteistaan ja henkilökohtaisesta hygieniastaan. Harjoitus- ja pelitapahtumissa opetellaan kokonaisvaltaista urheilijana toimimista.

 

4. Pelilliset tavoitteet

Kehitetään jääkiekon lajitaitoja = luistelu, kiekonkäsittely, syöttäminen, laukominen ja maalinteko. Opetellaan ja harjoitellaan pelaamista eri pelipaikoilla ja eri pelitilannerooleissa.

 

5. Kustannukset

Kausimaksu n. 2000€/pelaaja. Kausi kestää jäävuorojen osalta toukokuun loppuun asti. Kausimaksut menevät kokonaisuudessaan joukkueen juoksevien kulujen (jäävuorot, pelitapahtumat, seuran jäsenmaksut) maksuun. Talkoilla ja sponsorituloilla on mahdollista vaikuttaa kausimaksuun, mikäli sellaiseen on halukkuutta. Kausimaksu sisältää kaikki joukkueen harjoitukset, pelitapahtumat sekä turnaukset.

 

6. Valmentajat

Valmentajina toimii kokeneita, vahvan jääkiekkotaustan ja aiempaa valmennuskokemusta omaavia valmentajia sekä liikunnanopettaja. Joukkueella on oma mv-valmentaja.