Ohjeita, ajankohtaista

Ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on käynnissä 

Luistelukoulun jäävuoro on Palokan tekojäällä sunnuntaisin kello 15:00-16:00. Kausi alkaa marraskuussa tekojäiden avauduttua ja päättyy maaliskuun puolivälissä. 

Osallistumismaksu on koko kaudelta 60€ ja 30€ pelkältä kevätkaudelta. Lapsella on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi jääkertaa ilmaiseksi ja kolmannen kerran jälkeen seura laskuttaa.

Vakuutus sisältyy osallistumismaksuun. Kahta ensimmäistä kertaa varten lapsella tulee olla oma vakuutus. Mikäli jäällä on harjoitusten aikana mukana henkilöitä joilla ei ole pelipassia tulee heillä olla henkilökohtainen vakuutus tapaturmien varalta. Seura ei vastaa heille jäällä mahdollisesti tapahtuneista vahingoista.

Sähköinen ilmoittautuminen on välttämätön pelaajan kirjaamiseksi seuran jäseneksi, ilmoittautukaa toimintaan paikan päällä sekä sähköisesti ilmoittautuminen joukkueisiin -osion kautta.

Huolehtikaa siitä, että lapsillanne on jäällä turvallisuuden edellyttämät varusteet: kypärä, kaulasuoja, lämmintä vaatetta sekä tietenkin oikean kokoiset luistimet! Ne ovat perusvälineet, joiden tulee olla kunnossa. Muitakin varusteita saa halutessaan käyttää.

JyKillä on yhteistyösopimus Hockey Basen kanssa. Hankkiessanne varusteita Hockey Basen Seppälän myymälästä, mainitkaa lapsenne olevan seuramme luistelukoulussa. Myyjät avustavat teitä valinnoissa ja suosittelevat seurahintaisia tuotteita.

Pakkasraja harjoituksille on -15 astetta. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä tapahtumavastaaviin.