Ilmoittautuminen joukkueisiin kaudelle 2020 - 2021

Pelaajat

Alla olevalla lomakkeella voit uutena pelaajana ilmoittautua sekä luistelu/kiekkokouluun että joukkueisiin. Merkitse tietosi lomakkeeseen ja lähetä se Lähetä - painikkeella. Lomake välittyy seuran tietosuojayhteyshenkilölle, joka lähettää tiedot ko. joukkueen toimihenkilöille.
Alasvetovalikosta löytyvät kaikki seuran ikäluokat.

Olemme käynnistämässä aikuisten harrastejoukkueen toimintaa uudelleen. Voit ilmoittautua mukaan myös tähän joukkueeseen. Käynnistämiseksi tarvitsemme sekä pelaajia että joukkueen toiminnasta vastaavia.

Kaudella 2019-2020 JyKi:ssä pelanneet ilmoittautuvat joukkueen toimihenkilöiden antamien ohjeiden mukaisesti.

Huom! Kauden 2019-2020 D1 ikäluokan pelaajia, jotka jatkavat JyKi:n U15 ikäluokassa, pyydetään etäkokoukseen osallistumista varten ilmoittautumaan kohdasta U15 kauden 2020-2021 pelaajat.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

U15 kauden 2020 - 2021 pelaajat

Ilmoittaudu tästä, tietoja käytetään ainoastaan etäkokoukseen liittyvän kutsun lähettämiseen.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Toimihenkilöt

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Jyvässeudun Kiekossa seuran tai joukkueen tehtävissä, täytä alla oleva lomake ja lähetä se Lähetä - painikkeella.

Olemme sinuun yhteydessä.

Olemme käynnistämässä aikuisten harrastejoukkueen toimintaa uudelleen. Voit ilmoittautua mukaan myös tähän joukkueeseen. Käynnistämiseksi tarvitsemme pelaajien lisäksi myös joukkueen toiminnasta vastaavia.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.