Ilmoittautuminen U8, Leijona-kiekkokoulu ja Luistelukoulu

Pelaajat

Tervetuloa mukaan Jyvässeudun Kiekon U8 ikäluokan, Kiekkokoulun sekä luistelukoulu toimintaan.

Alla olevilla lomakkeilla voit ilmoittautua U8 ikäluokkajoukkueeseen, Leijona-Kiekkokouluun tai luistelukouluun.

Merkitse tietosi lomakkeeseen ja lähetä se Lähetä - painikkeella. Lomake välittyy seuran tietosuojayhteyshenkilölle, joka lähettää tiedot varsinaisesta toiminnasta vastaaville henkilöille.
Saat myös kuittauksen, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

Tällä kaudella toimintamallimme tulee poikkeamaan hivenen aikaisemmista vuosista. Koska lasten luistelu- ja mailankäsittelytaidoissa on ollut suuriakin eroja, tulemme jakamaan lapset kahteen ryhmään.
Sunnuntaisin klo 9:40 – 10:50 jäällä ovat U8 ikäluokan lapset ja lauantaisin klo 9:30 – 10:30 Kiekkokoulussa olevat lapset.
Jäävuorot ovat Tikkakosken jäähallilla.

U8 ikäluokka osallistuu mm. JYPin järjestämään Hippo-liigaan.
Kiekkokoulun jäällä saavat ja on jopa toivottavaa, että lapsella on tarvittaessa oma tuttu aikuinen/isoveli/isosisko lapsen mukana jäällä. Jäällä olevalla avustajalla tulee varusteena luistinten lisäksi olla kypärä.

Lisätietoja toimintamuodoista antaa
Toiminnanjohtaja Aate Rytteri
045 2524105

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

U8

 

U8 - Aikaisemmin G-juniorit - Joukkueurheilun ensimmäinen ikäluokka

 

JyKin U8-ikäluokka on aloittanut toimintansa Tikkakosken jäähallissa 30.8. yhdessä Kiekkokoulun kanssa pidettävällä aloitustilaisuudella. U8 vakiovuoro Tikkakosken jäähallilla on sunnuntaisin klo 9:40-10:50. Vastuuhenkilöt antavat tarkemmat ohjeet paikalle saapumisesta ja muista yksityiskohdista.

Harjoitusten lisäksi kauden aikana kertyy useampi ottelutapahtuma Jyväskylässä järjestettävässä Hippoliigassa. Myös U8-joukkueeseen pääset mukaan myöhemminkin harjoitusten jo alettua. Kausimaksu U8-joukkueessa on 280€.

U8
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEIJONA - KIEKKOKOULU

 

Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon alkeita!


Kiekkokoulu alkoi elokuun lopussa U8 ikäluokan kanssa yhteisellä tapahtumalla. Kiekkokoulussa opetellaan luistelun lisäksi myös muita jääkiekon perustaitoja. Harjoituksissa opitaan pelien ja leikkien kautta hauskaa yhdessä pitäen. Kiekkokoulun vakiovuoro on Tikkakosken jäähallilla lauantaisin klo 9:30-10:30. Mukaan voi toki liittyä tämänkin jälkeen.

Kausi Kiekkokoulussa maksaa 200€.

Kiekkokouluun mukaan tarvitsee luistimien ja kypärän lisäksi ainakin oman mailan. Lisäksi suositeltavaa on muidenkin varusteiden käyttö, erityisesti polvisuojien. Maalivahtina olemista jokaisella on mahdollisuus kokeilla seuran varusteiden kanssa.

KIEKKOKOULU
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LUISTELUKOULU

 

JyKin Luistelukoulu jatkuu tuttuun tapaan Palokan tekojäällä!

 

JyKin Luistelukoulu alkaa Palokassa tuttuun tapaan marraskuusa tekojään auettua. Luistelukoulun harjoitukset pidetään sunnuntaisin kello 15-16:00 koko tekojääkauden ajan.

Luistelukoulu on tarkoitettu luistelun alkeita opetteliville lapsille ja kaikista pienimmätkin ovat tervetulleita jäälle vaikkapa oman vanhemman kanssa. Harjoituksissa luistelun alkeita opetellaan leikkien kautta hauskaa pitäen. Osallistuaksesi et tarvitse muita varusteita kuin luistimet ja kypärän.

Luistelukoulun hinta on 60€ koko kaudelta tai 30€ kevätkaudelta.

LUISTELUKOULU
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.