Ilmoittautuminen U8 ikäluokan joukkueeseen, Leijona-kiekkokouluun tai Keskimaa - Luistelukouluun

Pelaajat

Tervetuloa mukaan Jyvässeudun Kiekon U8-ikäluokan, Leijona-kiekkokoulun sekä Keskimaa-luistelukoulun toimintaan.

Edellä mainittuihin ryhmiin voit ilmoittautua alla olevilla lomakkeilla, joka ryhmälle on oma lomake.

Merkitse tietosi lomakkeeseen ja lähetä se Lähetä - painikkeella. Lomake välittyy seuran tietosuojayhteyshenkilölle, joka lähettää tiedot varsinaisesta toiminnasta vastaaville henkilöille.
Saat myös kuittauksen, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

U8-joukkueessa jääkiekkoa harrastavat tällä kaudella pääosin vuonna 2013 ja sen jälkeen syntyneet lapset. Ryhmä harjoittelee Tikkakoskella sunnuntaisin kello 9:50 - 10:50 ja tekojäiden avauduttua torstaisin kello 18:00 - 19:00 Palokan tekojäällä. Lisäksi joukkue osallistuu JYP-junioreiden järjestämään Hippoliigaan.

Leijona-kiekkokoululaiset kokoontuvat Tikkakosken jäähallissa sunnuntaisin kello 9:00-9:50. Leijona-kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja leikkien lomassa. Pääosin toimintaan osallistuvat vuonna 2013 ja sen jälkeen syntyneet lapset. Mukaan pääsevät myös vuosina 2011 ja 2012 syntyneet lapset, jotka haluavat opetella jääkiekon perustaitoja, mutta eivät halua osallistua varsinaiseen joukkue- ja sarjatoimintaan.

Keskimaa-luistelukoululaiset pääsevät opettelemaan luistelun alkeita Palokan tekojäällä marraskuusta alkaen.
Luistelukoulun vakiovuoro on sunnuntaisin 15:00 - 16:00.

Lisätietoja toimintamuodoista antaa
Toiminnanjohtaja Aate Rytteri
045 2524105

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

U8

 

U8 - Aikaisemmin G-juniorit - Joukkueurheilun ensimmäinen ikäluokka

 

JyKin U8-ikäluokka on aloittanut toimintansa Tikkakosken jäähallissa 30.8. yhdessä Kiekkokoulun kanssa pidettävällä aloitustilaisuudella. U8 vakiovuoro Tikkakosken jäähallilla on sunnuntaisin klo 9:50-10:50. Vastuuhenkilöt antavat tarkemmat ohjeet paikalle saapumisesta ja muista yksityiskohdista.

Harjoitusten lisäksi kauden aikana kertyy useampi ottelutapahtuma Jyväskylässä järjestettävässä Hippoliigassa. Myös U8-joukkueeseen pääset mukaan myöhemminkin harjoitusten jo alettua. Kausimaksu U8-joukkueessa on 280€.

U8
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEIJONA-KIEKKOKOULU

 

Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon alkeita!


Kiekkokoulu alkoi elokuun lopussa U8 ikäluokan kanssa yhteisellä tapahtumalla. Kiekkokoulussa opetellaan luistelun lisäksi myös muita jääkiekon perustaitoja. Harjoituksissa opitaan pelien ja leikkien kautta hauskaa yhdessä pitäen. Kiekkokoulun vakiovuoro on Tikkakosken jäähallilla sunnuntaisin klo 9:00-9:50. Mukaan voi toki liittyä tämänkin jälkeen.

Kausi Kiekkokoulussa maksaa 200€.

Kiekkokouluun mukaan tarvitsee luistimien ja kypärän lisäksi ainakin oman mailan. Lisäksi suositeltavaa on muidenkin varusteiden käyttö, erityisesti polvisuojien. Maalivahtina olemista jokaisella on mahdollisuus kokeilla seuran varusteiden kanssa.

KIEKKOKOULU
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

KESKIMAA-LUISTELUKOULU

 

JyKin Luistelukoulu jatkuu tuttuun tapaan Palokan tekojäällä!

 

JyKin Luistelukoulu alkaa Palokassa tuttuun tapaan marraskuusa tekojään auettua. Tämän hetken suunniteltu aloituspäivä on 15.11.2020. Luistelukoulun harjoitukset pidetään sunnuntaisin kello 15-16:00 koko tekojääkauden ajan.

Luistelukoulu on tarkoitettu luistelun alkeita opetteliville lapsille ja kaikista pienimmätkin ovat tervetulleita jäälle vaikkapa oman vanhemman kanssa. Harjoituksissa luistelun alkeita opetellaan leikkien kautta hauskaa pitäen. Osallistuaksesi et tarvitse muita varusteita kuin luistimet ja kypärän.

Luistelukoulun hinta on 60€ koko kaudelta tai 30€ kevätkaudelta.

KESKIMAA - LUISTELUKOULU
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.