Ilmoittautuminen U8 ikäluokan joukkueeseen, Leijona-kiekkokouluun tai Keskimaa - Luistelukouluun

Pelaajat

Tervetuloa mukaan Jyvässeudun Kiekon U8-ikäluokan, Leijona-kiekkokoulun sekä Keskimaa-luistelukoulun toimintaan.

Edellä mainittuihin ryhmiin voit ilmoittautua alla olevilla lomakkeilla, joka ryhmälle on oma lomake.

Merkitse tietosi lomakkeeseen ja lähetä se Lähetä - painikkeella. Lomake välittyy seuran tietosuojayhteyshenkilölle, joka lähettää tiedot varsinaisesta toiminnasta vastaaville henkilöille.
Saat myös kuittauksen, että ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

U8-joukkueessa jääkiekkoa harrastavat tällä kaudella pääosin vuonna 2014 ja sen jälkeen syntyneet lapset. Ryhmä harjoittelee Tikkakoskella sunnuntaiaamuisin ja tekojäiden avauduttua torstaisin kello 18:00-19:00 Palokan tekojäällä. Lisäksi joukkue osallistuu JYP-junioreiden järjestämään Hippoliigaan.

Leijona-kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja leikkien lomassa. Pääosin toimintaan osallistuvat vuonna 2014 ja sen jälkeen syntyneet lapset. Harjoituspaikkana toimii Palokan tekojää. Varusteiksi riittävät luistimet, maila sekä ristikollinen jääkiekkokypärä. 

Keskimaa-luistelukoululaiset pääsevät opettelemaan luistelun alkeita Tikkakoskella syyskuun 5. päivä alkaen ja Palokassa tekojään avauduttua. Luistelukoulun vakiovuoro Tikkakoskella on sunnuntaisin kello 9:50-10:50 ja Palokassa 15:00-16:00.

Lisätietoja toimintamuodoista antaa
Toiminnanjohtaja Aate Rytteri
045 2524105

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

U8

 

U8 - Joukkueurheilun ensimmäinen ikäluokka

 

JyKin U8-ikäluokka aloittaa toimintansa Tikkakosken jäähallissa elokuussa pidettävällä aloitustilaisuudella. Harjoitukset pidetään sunnuntaiaamuisin Tikkakosken jäähallissa ja tekojääkaudella torstaisin Palokan tekojäällä. Vastuuhenkilöt antavat syksyllä tarkemmat ohjeet paikalle saapumisesta ja muista yksityiskohdista. Harjoitusten lisäksi kauden aikana kertyy useampi ottelutapahtuma Jyväskylässä järjestettävässä Hippoliigassa.

U8
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

LEIJONA-KIEKKOKOULU

 

Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon alkeita!

 

Kaudella 2021-2022 Leijona-Kiekkokoulu toimii sekä Tikkakoskella, että Palokassa.

Kiekkokoulussa opetellaan luistelun lisäksi myös muita jääkiekon perustaitoja. Harjoituksissa opitaan pelien ja leikkien kautta hauskaa yhdessä pitäen. Kiekkokoulussa vauhtiin pääsee luistimilla, kypärällä ja omalla mailalla. Suositeltavaa on toki muidenkin varusteiden käyttö, erityisesti polvisuojien. Maalivahtina olemista jokaisella on mahdollisuus kokeilla seuran varusteiden kanssa.

Palokan Leijona-kiekkokoulu alkaa marraskuussa tekojäiden avauduttua ja vakiovuoro pidetään sunnuntaisin iltapäivällä. Tikkakoskella vakiovuoro on sunnuntaiaamuisin 5.9. alkaen.

KIEKKOKOULU
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

KESKIMAA-LUISTELUKOULU

 

JyKin Keskimaa-luistelukoulu tuttuun tapaan Palokan tekojäällä ja nyt myös Tikkakoskella!

 

JyKin luistelukoulu alkaa Palokassa tuttuun tapaan marraskuusa tekojään auettua, harjoitukset pidetään sunnuntaisin kello 15-16:00 koko tekojääkauden ajan. Tikkakoskella toiminta alkaa 5.9. ja vakiovuoro on kello 9:50-10:50.

Luistelukoulu on tarkoitettu luistelun alkeita opetteliville lapsille ja kaikista pienimmätkin ovat tervetulleita jäälle vaikkapa oman vanhemman kanssa. Harjoituksissa luistelun alkeita opetellaan leikkien kautta hauskaa pitäen. Osallistuaksesi et tarvitse muita varusteita kuin luistimet ja kypärän.

KESKIMAA - LUISTELUKOULU PALOKKA JA TIKKAKOSKI
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.