Joukkueenjohtajille

Kiitos kaudesta 2019-2020 kaikille joukkueenjohtajille!!


Kauden 2020-2021 yhteystietoja päivitetään toukokuun alusta alkaen.

Pelipassit 2020 - 2021


Pelipassien lunastus kaudelle 2020 – 2021 on alkanut 2.5.2020.

JyKi:ssa jokainen pelaaja/pelaajan perhe hankkii pelipassin itse eli seura ei hanki pelipassia lukuun ottamatta Seurapassi 2:sta.
Toimihenkilörekisteröinti tarvitaan pelaaja-aitiossa toimivilta joukkueen toimihenkilöiltä liiton/alueen kilpasarjoissa: valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat ym. Myös pelaajaluettelon allekirjoittavalta tarvitaan toimihenkilörekisteröinti.
Toimihenkilö voi laskuttaa rekisteröintimaksun joukkueelta, mikäli joukkueessa on näin sovittu.

Pelaajille tulee antaa ohjeet pelipassin hankinnasta hyvissä ajoin ennen sarjojen alkua.
Tulee muistaa, että pelaajalle tulee olla voimassa oleva vakuutus myös harjoitustapahtumissa.
Pelipassit ovat junioreilla ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla/U20/U18 sarjoissa pelipassit ovat sarjakohtaisia (harraste/kilpasarjat/muut sarjat) eli JyKi:n osalta kaikki pelipassit ovat ikäkohtaisia.

Joukkueen tehtävänä on tarkistaa, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi.

Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta, on jokainen vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaaja lunastaa vakuutuksettoman pelipassin, suosittele tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa/kilpailutoiminnassa sattuneet vahingot.

Pelipassit lunastetaan Olympiakomitean Suomisport-palvelun (valinta Osta lajisi lisenssi) kautta. Ennen ostoa selvitä tarvittaessa tarvitsemasi pelipassiluokka. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun. Jääkiekkoliiton sivustolta ja Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyvät keskeiset asiat pelipasseihin liittyen.
Samoin ennen ostoa on hyvä lukea sivustolta ’Uutta kaudelle 2020-2021’, ’Pelipassiluokat’ ja ’Vakuutukselliset’ pelipassit.

Huom! Pelipassi seuraksi valitaan Jyvässeudun Kiekko riippumatta siitä, onko mahdollista seurasiirtoa tehty vai ei.

Aivotärähdysten tunnistustyökalu


Työkalu helpottamaan aivotärähdysten tunnistamista lapsilla, nuorilla ja aikuisilla.
Päähän kohdistuva isku voi aiheuttaa vakavan, jopa henkeä uhkaavan, aivovamman. Tämän työkalun tarkoitus on auttaa tunnistamaan mahdolliset aivotärähdykset. Työkalua ei ole suunniteltu aivotärähdyksien tai vakavampien aivovammojen lääketieteelliseen diagnosointiin.