Jääkiekon seuratoimijoiden uutiskirje 3/2021 - Kausi jatkuu odottavalla kannalla.

28.1.2021

Kausi jatkuu odottavalla kannalla. Vielä emme tiedä, mitä linjauksia alati muuttuva koronatilanne tuo harrastamiseen liittyen.

Epävarmasta tilanteesta johtuen sarjaotteluita siirretään tällä hetkellä viikko kerrallaan, pääasiassa perjantaisin/maanantaisin koskien seuraavaa viikkoa. Jos yksittäisiä otteluita jää suuren siirtomäärän vuoksi epähuomiossa siirtämättä, kannattaa asiasta ilmoittaa sarjavastaavalle.

Toivomme, että joukkueissa vältettäisiin tekemästä omia tulkintoja tai päätöksiä voimassa olevista rajoituksista. Liiton toimesta seurataan herkeämättä kaikkia viranomaispäätöksiä ja suosituksia, ja teemme hartiavoimin töitä eri sairaanhoitopiirien vastuuhenkilöiden kanssa löytääksemme ratkaisuja, jotka mahdollistaisivat toiminnan. Tästäkin syystä mahdollisiin uusiin alueellisiin rajoitussuosituksiin ei reagoida pitkällä aikavälillä, vaan käymme jatkuvaa vuoropuhelua alueellisten viranomaisten kanssa ja siirrämme otteluita vain viikko kerrallaan. Tavoitteena on, että sarjatoiminta voisi vielä jatkua.

Tilanne ei ole optimaalinen, mutta toivomme kärsivällisyyttä seuraväeltä ja joukkueilta. Yritetään myös jaksaa noudattaa voimassa olevia viranomaisohjeita ja suosituksia. Uskomme vahvasti, että tämä auttaa neuvotteluissa viranomaisten kanssa.  

Lue koko uutinen tästä.