Tikkakosken hallin käyttö, taitojäät ja maalivahtijäät

22.10.2020

Moi kaikille,

Tikkakosken jäähallin käyttö muuhun kuin jääharjoituksiin ja peleihin on toistaiseksi kielletty. Toisin sanoin kaikki oheisten, lämmittelyjen ja loppuverryttelyjen tekeminen on toistaiseksi kaupungin päätöksellä kielletty hallissa. Tämä tieto tuli jäähallin vahtimestareilta ja noudatetaan jatkossa ohjeistusta asian tiimoilta.

Taitojäät ja maalivahtijäät pyritään pitämään voimassa ainakin toistaiseksi, seurataan tilannetta ja tehdään nopeita päätöksiä asian suhteen tilanteen niin vaatiessa.

Maalivahtijäillä pyritään käyttämään pukukoppeja turvavälit ikäluokkien välillä huomioiden. Myös pukukoppeja pitäisi olla käytössä 2kpl per jää. Vahtimestarin kanssa neuvotellen. Täälläkin olisi suotavaa että laukojat pukisivat varusteet jo kotona.

Taitojäillä kahta pukukoppia käytetään niin, että seuran ulkopuoliset pelaajat käyttävät yhtä pukukoppia ja seuran pelaajat toista. Tässäkin tapauksessa olisi suotavaa että kenttäpelaajat tulisivat jäille mahdollisimman paljon pelikamat jo kotona pukeneena, kaikkien kohdalla se ei tietenkään ole mahdollista mutta ne jotka voivat, pukisivat kotona. Lisäksi taitojäillä pyritään pitämään myös jään aikana turvavälejä (ns. mailaetäisyys)

Lisäksi tässä tilanteessa ei varmasti voi turhan paljoa korostaa että seuran toimintaan osallistutaan vain täysin terveenä. Hallille tullessa käytetään käsidesiä ja pestään käsiä mahdollisimman usein. Lisäksi kaupungin suositusten mukaan käytetään maskeja sisätiloissa kaikki yli 15v täyttäneet. Myöskään tätä nuoremmilta tätä ei ole kielletty!

Pidetään me huoli että me aikuiset toimitaan esimerkkeinä lapsille ja nuorille tuolla hallilla ja saadaan harrastustoiminta käynnissä.

Tsemppiä ja jaksamista tämän vaikean tilanteen kanssa kaikille!

Tommi Nekkula
Valmennuspäällikkö
Jyvässeudun Kiekko
040 7237663