Tikkakosken hallin käyttö, taitojäät ja maalivahtijäät

22.10.2020

Tikkakosken jäähallin käyttö muuhun kuin jääharjoituksiin ja peleihin on toistaiseksi kielletty. Toisin sanoin kaikki oheisharjoittelu on halissa toistaiseksi kaupungin päätöksellä kielletty.

Taitojäät ja maalivahtijäät pyritään pitämään voimassa toistaiseksi. Tilannetta kuitenkin seurataan kaiken aikaa ja muutoksia tehdään tarvittaessa nopeallakin aikavälillä.

Maalivahtijäillä pyritään käyttämään pukukoppeja turvavälit ikäluokkien välillä huomioiden. Pukukoppeja tulee olla käytössä kaksi kappaletta kummallakin vuorolla. Laukojien suositellaan pukevan varusteet jo kotona.

Taitojäillä kahta pukukoppia käytetään niin, että seuran ulkopuoliset pelaajat käyttävät yhtä pukukoppia ja seuran pelaajat toista. Tässäkin tapauksessa olisi suotavaa, että kenttäpelaajat tulisivat jäille varusteet jo kotona pukeneena mikäli mahdollista. Lisäksi taitojäillä pyritään pitämään myös jään aikana turvavälejä (ns. mailaetäisyys).

Mikä tärkeintä, kaikkeen seuran toimintaan osallistutaan vain täysin terveenä. Hallille tullessa käytetään käsidesiä ja pestään käsiä mahdollisimman usein. Lisäksi kaupungin suositusten mukaan kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää sisätiloissa kasvomaskia. Myöskään tätä nuoremmilta tätä ei ole kielletty!

Näillä ohjeilla pidetään toisemme terveinä ja harrastustoiminta käynnissä.

Tsemppiä ja jaksamista tämän vaikean tilanteen kanssa kaikille!

Tommi Nekkula
Valmennuspäällikkö
Jyvässeudun Kiekko
040 7237663