JyKi:n U8 ja Kiekkokoulu aloittavat toimintansa

24.8.2020

Tervetuloa mukaan Jyvässeudun Kiekon U8 ikäluokan sekä Kiekkokoulun toimintaan.
Ensimmäinen tapaaminen on Tikkakosken jäähallilla sunnuntaina 30.8.2020 klo 9:15. Jäävuoro alkaa 9:40.
Tällä kaudella toimintamallimme tulee poikkeamaan hivenen aikaisemmista vuosista. Koska lasten luistelu- ja mailankäsittelytaidoissa on ollut suuriakin eroja, tulemme jakamaan lapset kahteen ryhmään.
Sunnuntaisin klo 9:40 – 10:50 jäällä ovat U8 ikäluokan lapset ja lauantaisin klo 9:30 – 10:30 Kiekkokoulussa olevat lapset.
Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä seuran valmennuspäällikkö Tommi ja toiminnanjohtaja Aate kertovat tarkemmin toimintamalleista.
U8 ikäluokka osallistuu mm. JYPin järjestämään Hippo-liigaan.
Kiekkokoulun jäällä saavat ja on jopa toivottavaa, että lapsella on tarvittaessa oma tuttu aikuinen/isoveli/isosisko lapsen mukana jäällä. Jäällä olevalla avustajalla tulee varusteena luistinten lisäksi olla kypärä.

Ensimmäisessä tapaamisessa ovat seurasta mukana Aaten ja Tommin lisäksi seuran puheenjohtaja Jari. Kerromme toimintamallista sekä keskustelemme aluksi mitä lapset toiminnalta odottavat. Käymme läpi mm. seuran korona-aikaisen ohjeistuksen.

Ohjeita tapaamiseen sunnuntaina 30.8.2020

Kokoonnumme Tikkakosken jäähallin ulkoalueelle klo 9:15. Tarkempaa paikkaa en vielä osaa sanoa, mutta löydät meidät varmasti. Mikäli säätila ei suosi ulkona kokoontumista, olemme jäähallin katsomotiloissa.
Riippumatta kokoontumispaikasta, huolehdithan ohjeiden mukaisista turvaetäisyyksistä. Tulemme toki muistuttamaan tästä myös paikan päällä.
Varusteina lapsella tulee olla vähintään luistimet, maila, kypärä ja kaulasuoja. Toki saa olla myös kaikki muut varusteet.
Lapsen aloittaessa tai jatkaessa jääkiekko harrastustaan, on ymmärrettävää, että vanhemmat/isovanhemmat/sisarukset haluavat olla mukana katsomassa. Valitettavasti koronarajoitusten vuoksi joudumme rajoittamaan jäähallissa mukana olevien määrän yhteen / lapsi.
Luistimia lukuun ottamatta, toivomme, että lapselle puetaan varusteet päälle jo kotona. Pukuhuoneita U8 ja Kiekkokoulun tapahtumissa emme toistaiseksi käytä.

Ennakkoilmoittautumista tapaamiseen ei tarvita ja jos et pääse mukaan tähän tapaamiseen, mukaan voi tulla myös kauden aikana.
Tapaamiseen voi tulla, vaikka ei olisi ilmoittautunut seuran ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Toisin sanoen voit kertoa tapahtumasta myös naapureillesi/tuttavillesi.

Muistathan, että jos lapsella / perheenjäsenellä on flunssa tai muita vilustumisen oireita, vältät tulemasta mukaan tapahtumiin.

Harjoitustapahtumien aikana kentällä tarvitaan avustavia ohjaajia vanhemmista. Jos olet halukas toimimaan tehtävässä, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Seura järjestää ohjaajille ns. LKK-ohjaajakoulutuksen.

Tervetuloa mukaan toimintaan, terveisin
Jari Rytkönen
----------------------------------------------------------------------
Jyvässeudun Kiekko ry
puheenjohtaja 2020 - 2021
045 3534933
jyki.jari@rytkonen.cc