Jyvässeudun Kiekko ry on keskeyttänyt seuran tapahtumatoiminnan koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisy toimenpiteenä.

13.3.2020

Jyvässeudun Kiekko ry toimii huomioiden Suomen Hallituksen ja lajiliiton (Suomen Jääkiekkoliitto) 12.3.2020 tekemien päätösten ja suositusten pohjalta seuraavasti:

Jyvässeudun Kiekko ry:n alaisten joukkueiden kaikki harjoitus-, peli- ja turnaustoiminta sekä muut vastaavat kokoontumista vaativat tapahtumat (esim. vanhempainillat) on peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi. Seuralla ei ole tapahtumatoimintaa 13.3.2020 alkaen.

Jyvässeudun Kiekko ry seuraa aktiivisesti viranomaisten ja Suomen Jääkiekkoliiton toimenpiteitä, ohjeita ja määräyksiä. Seura, seuran työntekijät, joukkueet ja joukkueiden toimihenkilöt ja perheet vastaavat lähtökohtaisesti omien rooliensa kautta velvoitteistaan normaalien käytäntöjen mukaisesti toimintakauden loppuun (30.4.2020) saakka. Aiheen käsittelyssä ja kysymyksissä toteutetaan normaalia seuran viestintäketjua perhe -> joukkue -> seura.

Seura tekee tehdyn päätöksen johdosta kaikki joukkueiden toimintaa koskevat vuoroperuutukset välittömästi.

Seuran päätös perustuu koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisyyn.

Aiheeseen liittyvät päivitykset / tiedotteet lisätään jatkossa aina Jyvässeudun Kiekko ry:n www-sivuille sekä edelleen lähetetään joukkueenjohtajien / valmennuksen kautta pelaajille ja heidän perheilleen.

Jari Rytkönen
puheenjohtaja